Nutramedix behandlings dagbog

"Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet."
Så er den store dag oprandt - alle produkterne er ankommet fra Irland. Jeg er nu mentalt parat til at gå i gang med at tage urterne. Ved fra Internettet at det ikke "bare" er noget man lige gør, men at det er noget der kan have forårsage både psykiske og fysiske symptomer - det kommer til at koste om ikke blod, så i hvert fald sved og tårer når udrensnings symptomerne uundgåeligt kommer.

Dag 1 - 29. august 2007
Umiddelbart efter at have taget første dosis får jeg kvalme og føler mig fuld som når jeg drukket spiritus. En branden stiger samtidig op i store dele af kroppen.

Dag 2 - 30. august 2007
Får samme symptomer som ved første dag - kvalme og føler mig fuld. En branden stiger samtidig op i dele af kroppen.

Dag 3 - 31. august 2007
Symptomerne fra de to første dage er ikke så slemme her på tredje dagen.

Dag 4 - 1. september 2007
Fra morgenstunden efter første dosis Cumanda reagere jeg med meget kraftigt kvalme, influenza symptomer og blussende røde hænder. Jeg begynder dernæst at fryse ganske voldsomt.

Dag 5 - 2. september 2007
Efter morgen dosis Cumanda reagere jeg efter ca. 2 min. som om jeg har slået hovedet ganske kraftigt. Bliver svimmel og får det som om jeg er meget fuld. Falder om da jeg forsøger at stå oprejst.

Dag 6 - 3. september 2007
Hen af eftermiddagen får jeg en meget kraftig dunkende hovedpine!

Dag 7 - 4. september 2007
Efter morgen dosis Cumanda får jeg ca. 5 min. efter ondt i mine lymfer under armene. Efter yderlig 10-12 min. får jeg en oplevelse af at have strøm i tænderne.

Dag 12 - 9. september 2007
Efter aften dosis meget kraftig reaktion på Cumanda. Får akutte smerter fra højre side af hovedet og dernæst svimmel samtidigt med at jeg får smerter i lymferne under armene.

Dag 13 - 10. september 2007
Ved eftermiddags tid bliver jeg ramt af en ekstrem udmattelse - kan simpelthen ikke stå på mine ben. Efter yderlig ca. 1 time får jeg et smæk fra hjertet samt som om der er en der stikker mig med en gloende varm strikkepind i hovedbunden.

Dag 16 - 13. september 2007
Efter aften dosis Cumanda bliver jeg akut svimmel og får dernæst en massiv hovedpine med trykken som søm der er strøm i.

Dag 18 - 15. september 2007
Ved ca. 23:10 tiden, efter at have taget min første dosis Samento får jeg meget røde blussende hænder og branden i nakken. Bliver akut meget udmattet og træt.

Dag 19 - 16. september 2007
Fra morgenstunden føler jeg mig meget syg og udmattet af svære influenza symptomer resten af dagen.

Efter aften dosis Cumanda får jeg en voldsom branden, særligt i nakke regionen. Mine ben og hænder bliver nærmest som om de var polio ramt - jeg er simpelthen ikke i stand til at holde om noget uden at tabe det. Denne oplevelse må siges at være ganske markant og dybt ubehagelig.

Dag 20 - 17. september 2007
Efter aften dosis Cumanda igen voldsom branden - særligt ned i mine lår og knæ - dybt ubehageligt. Min mave føltes som om den har slugt en sten samtidig med at den knugede sig sammen i små angreb af branden.

Dag 23 - 20. september 2007
Som dagen før - efter aften dosis Cumanda - igen blussende røde hænder og følelsen af at være fuld. Føler det som om kroppen er ved at gå i en form uro/panik. Ca. 45 min. efter dosisen er taget bliver symptomerne mere stabile uden den ubehagelige uro, men stadigvæk med klare smerte symptomer fra maven og galdeblære området.

Dag 25 - 22. september 2007
Ved aften tid omkring kl. ca. 22 begynder jeg at få nogle angreb af jagende smerter fra hjerteregionen. Beslutter derfor at tage min aften dosis af Samento så jeg kan komme i seng. Flere gange inden jeg falder i søvn oplever jeg det som om der er en der holdt omkring nogle af mine store arterier ved hjertet - mildest talt ekstremt ubehageligt.

Dag 31 - 28. september 2007
Efter anden dosis lige før morgenmaden får jeg en reaktion på morgenmaden jeg spiser ved at blive akut svimmel og ramt af en art indre uro. Efter ca. 30 minutter går det over og jeg kan ånde lettet op.

Dag 38 - 5. oktober 2007
Ved aften tid ved ca. 15 min. efter jeg har taget Cumanda, får jeg det som jeg bliver kastet ud fra et højt bjerg - frygter i et par sekunder at jeg har fået en akut opstået hjerneblødning. Resten af aften er jeg yderst medtaget af denne oplevelse - lidt som om jeg har slået hovedet og fået en hjerne rystelse.

Dag 39 - 6. oktober 2007
Ved natte tid - ca. 2 timer efter jeg har taget sidste dosis Samento vågner jeg ved at have en svær branden i kroppen. I spejlet på toilettet ser jeg at min ben, arme og bryst er rød sprængt. Mine knæ føles som om der er ild i. Mine lår er dækket af violette og røde bumselignede prikker (Måske Rickettsia - Rocky mountain spotted fever). Går i seng igen og falder efter en længere tids kamp i søvn ganske udmattet.

Dag 44 - 11. oktober 2007
Så ramte jeg muren! Får en meget stor psykisk nedtur over at jeg helt alene - uden anden indtægt en offentlig forsørgelse - skal behandle en så alvorlig tilstand som Borrelia uden den mindste hjælp fra det sundhedssystem jeg i sin tid er blevet opdraget til at tro på. Virkeligheden har overgået de værste historier man som borger har hørt om i pressen - det er sku rigtigt - at sundhedssystemet er lige til rotterne, netop som man har fået opfattelsen af fra medierne. Og dette er på trods af vi borgere betaler en kæmpe skat. Hvad er der lige gang i landet med de ekstremt høje skatter?

Jeg bryder sammen - knækker og er tæt på at give op. Kun takket være min elskede dreng og kæreste fortsætter jeg med at tage urterne.

Dag 48 - 15. oktober 2007
Kuren går fint - jeg er på vej - på trods af stadigt meget stort behov for vedvarende forbedringer fremover - men jeg er trods alt på vej :o) Den prikkende svært ubehagelige branden fra hovedet som jeg har haft siden i vinters er blevet anderledes - den er ikke mere konstant - men derimod i angreb - det er muligvis positivt? Mine mere eller mindre vekslende smerter fra lymferne under armene er dog stadigvæk nogen gange ved at drive mig til vanvid!

Dag 49 - 16. oktober 2007
Okay - træerne vokser åbenbart ikke ind i himmelen - umiddelbart efter at have taget aften dosis med Samento, reagere jeg ganske kraftigt ved at få en astmalignende reaktion med klare respiratoriske komplikationer med kløe fra lungerne som når jeg går gennem en græs mark fuld af pollen (har været græsallergier siden jag var ganske lille) - heldigvis gik det over efter ca. 30 minutter.

Dag 65 - 1. november 2007
Efter aften dosis med Samento får jeg store problemer med at fokusere med øjnene, samt ramt af en svær svimmelhed - yderst ubehageligt på alle måder. Klinger langsomt af efter ca. en times varighed.

Dag 69 - 5. november 2007
Åbenbart som min krop nærmest har for vane for tiden, reagere jeg med en kraftig trykken af smerter ved venstre ribbenskant efter aften dosis - denne gang dog Cumanda som tages en halv time før aftensmaden.

Dag 72 - 8. november 2007
Er over den sidste tid begyndt at få nogle maveproblemer som består af direkte brændende smerter fra venstre side i maven. Ikke at forveksle med mine mange galdestens smerter jeg har haft on/off i mange måneder fra højre side under ribbenskanten.

Dag 76 - 12. november 2007
5 min. efter jeg har taget aften dosis Samento begynder en kløene og prikken på ben, arme hænder, ansigt og maveskind. Reaktionen er ganske kraftig - heldigvis klinger symptomerne stille og roligt af over en times tid.

Dag 78 - 14. november 2007
Cumanda dosis en halv time før aftensmaden giver mig en ekstrem kvalme og madlede - derfor tager jeg som forslået i Dr. Cowden's protokol ekstra dråber Burbur og Parsley direkte på tungen - altså ikke i vand. Dette hjælper heldigvis efter ca. 30 min.

Dag 79 - 15. november 2007
Denne dag må siges at være særlig interessant, da det er første gang jeg skal tage en ny super urt - nemlig Quina. Allerede fra morgenstunden fuld dosis på 30 dråber - dette tør jeg dog ikke med de erfaringer jeg allerede har haft med de andre produkter. Begynder derfor med  "kun" 20 dråber - og det var klogt - da reaktionen stort set kommer med det samme, i form af hørelsen på højre øre blev yderst svækket, samtidig med et akut opstået susen og irriterende klukken lyd begynder. Denne ubehagelige tilstand står på frem til at jeg skal tage anden dosis Quina før aftensmaden.

Ca. 15 min. efter at have taget aften dosis bliver min øresusen forøget med ca. 50 %, hvorefter den stiger yderligere til det ulidelige og ekstremt ubehagelige niveau før sengetid. På dette tidspunkt er det uanset svær udmattelse ikke muligt at falde i søvn på grund af den nærmest invaliderende støj fra højre øre. Jeg er bange for at det aldrig vil forsvinde igen.

Men takket være den kære Maria Treben's fantastiske bog "Sundhed fra Guds Apotek" finder min elskede kæreste frem til en gammel metode med at gnide det bløde punkt foran øret med en blanding af mandelolie med koncentreret perikon essens fra Naturdrogeriet. Efter noget tid bliver det meget varmt i højre side rundt om øret, hvorefter det nærmest uvirkelig og pludseligt forsvinder som når man trykker på en knap - alle ubehagelige symptomer og ikke mindst støjen af susen er fuldstændig forsvundet. Fuldstændig utroligt!

Dag 80 - 16. november 2007
Anden dagen på Quina går jeg op til 25 dråber om morgen. Symptomer så som mavekneb og kvalme er det mest dominerende frem til aften tid. Efter aften dosis - fuld dosis 30 dråber - bliver mine konstante lymfe smerter forøget væsentligt, samtidig med jeg bliver psykisk meget belastet. Jeg bryder simpelthen sammen under gråd der kommer og går over de næste par timer. Jeg har det som om at jeg skal skydes ved daggry - uforklarligt og dybt belastende. Sidste dosis Samento går fint - ingen reaktioner.

Dag 90 - 26. november 2007
Nu er jeg nået halvvejs i den 6 måneder lange kur fra Nutramedix.

Jeg har opnået en forbedring på ca. 25-30% fra et udgangspunkt hvor jeg troede at jeg ikke kom til at opleve julen 2007. Altså er der stadigvæk lang vej mod det der må betegnes som en egentlig helbredelse - kravat til om man er helbredt er ikke "bare" at man har det godt i 1 uge - men at man over en længere periode på 8-12 måneder ikke få nogen tilbagefald. Flere ting bliver løbende sat i værk i arbejdet med at opnå en helbredelse - mest af alt står jeg overfor at skulle læse flere bøger skrevet på engelsk. Et ganske voldsomt pensum taget min svære udmattelse i betragtning.

Dag 92 - 28. november 2007
Denne dag må siges at være markant anderledes end de hidtidige 91 dage under kuren, da da 2 gange hvor jeg normalt har taget de bakteriedræbende urter - henholdsvis om morgenen og ved aftens tid - overhoved ikke skulle tages. Dette fordi man på den måde skulle kunne "snyde" bakterierne til at tro at nu er der fri "bane", hvorefter man dagen efter tager de bakteriedræbende urter igen som hidtil - hvilket vil betyde et større efterfølgende bakterie drab.

Ved sen eftermiddags tid har jeg det noget så skrækkeligt  som om jeg har influenza, gigt og hjertesygdom på en og samme gang - det er simpelthen ekstremt ubehageligt.

Fra USA får jeg at vide at den pågældende Dr. Cowden kur som jeg er på, for nyligt er blevet godkendt af ILADS som er den førende læge organiserede forsker organisationer i verden der varetager forskning indenfor flåtoverførte sygdomme som Borrelia og relaterede infektionssygdomme. 

Dag 93 - 29. november 2007
Jeg vågner om morgenen af svimmelhed og med en massiv trykken fra hovedet, som desværre over dagen bliver stadigt værre og værre - hvordan det end kan lade sig gøre. Ved aften tid har jeg det som jeg skal indlægges akut på neurologisk afdeling. Falder flere gange om på gulvet grundet svimmelheden og branden inde fra hovedet, samtidig med jeg har det som om jeg konstant bider på stanniol mellem fortænderne. 

Mine uforklarligt svage ben gør at jeg kun med meget stort besvær kan kravle ind i sengen, da jeg har det som om jeg er i helvedes forgår. Har det som om jeg enten er jeg ved at blive invalid eller det er tid for mig til at dø. Tanken om at min elskede dreng på 9 år måske er ved at miste mig får mig til at bryde samme i gråd - på trods af jeg næsten ikke har kræfter til at græde.

Dag 97 - 3. december 2007
Okay - jeg lever - trods alt - dette her er godt nok hårdt - men jeg lever!

Min infrarøde sauna gør vitterlig gavn når jeg får mine kulde anfald af blåviolette hænder, ben og læber.

Gad vide hvad der var sket med mig hvis jeg ikke havde været på det der regnes for verdens stærkeste urter - jeg er bange for jeg kender svaret. At jeg som borger i et såkaldt velfærdsamfund selv skal gøre alt dette her er intet mindre end en dyb falliterklæring. Så kan man tale nok så meget om Kvalitetsreform - hvor Herre bevares siger jeg bare - her til lands kan man ikke engang diagnosticere ordentlig fra første færd.

Hvad skal man så bruge den papirtiger af en Kvalitetsreform til?

Dag 109 - 15. december 2007
Ved aften tid efter at have taget Quina får jeg en lille form for art allergisk reaktion - ikke voldsomt - andet end lidt kløe og røde kinder.

Dag 121 - 27. december 2007
Så er jeg kommet på Cumanda igen - det er en rigtigt god urt som vitterlig gør mig godt. Der er ingen reaktioner af nogen slags, andet end jeg bliver mindre træt og føler mere overskud - så det er jo perfekt.

Dag 135 - 10. januar 2008
Efter at have taget Cumanda begynder jeg at fryse meget voldsomt resten af dagen. Uforklarlige svag og udmattet samtidigt med jeg forsøger at få skrevet lidt på min pc.

Dag 141 - 16. januar 2008
Hovsa! - hvad skete der her? Efter aftendosis Quina begyndte det der må betegnes som en art allergisk reaktion med uro i kroppen, kløen i munden og udslæt på under siden af overarmene. Efter ca. 30 minutter faldt det til ro og jeg kunne mærke urterne arbejde i kroppen.

Jeg vil d.d. anslå min samlede forbedring til at være ca. 40% i forhold til da jeg begyndte på Dr. Cowdens behandlings protokol den 29. august 2007.

Dag 148 - 23. januar 2008
Dette her er en af de hårde overgangsdage uden nogen urter til at bekæmpe infektionerne med - altså hverken Quina eller Cumanda - og det kan mærkes skal jeg ellers sige. Op af dagen bliver jeg mere og mere svag og udmattet så bare det at stå og gå bliver en udfordring - at jeg vitterlig er så syg er dybt uhyggeligt. Føler det som om jeg er tæt på at havne i kørestolen - gad vide hvordan jeg havde haft det i dag hvis jeg ikke havde været på de stærke Nutramedix urter gennem 148 dage - invalid eller død af et hjerteanfald?

Hvor er det ulykkelig at der er så langt mellem det regeringens politikere siger om sundhedssystemet på TV og så virkeligheden - vores sundhedssystem virker jo slet ikke!

Dag 153 - 29. januar 2008
Ca. 15 min. efter aftendosis Cumanda får jeg lidt mavesmerter, som dog går væk med det samme efter at have taget min Nutramedix fordøjelses dosis umiddelbart før aftensmaden.

Dag 162 - 7. februar 2008
Endnu en af overgangsdagene uden nogen urter til bekæmper infektionerne med. Denne gang er symptomerne dog heldigvis slet ikke så voldsomme som ved alle de andre overgangsdage jeg har haft under kuren - håber det betyder noget positivt? Måske er det udtryk for at mit immunsystem har fået mere "luft" til selv at holde de mange infektioner nede?

Dag 190 - 6. marts 2008
Sidste dag med Dr. Cowdens 6 måneders lange Nutramedix urte behandling mod Borrelia er oprandt.

At tænke sig at jeg nu har taget urter siden 29. august 2007 - i alt i 190 dage 8 gange dagligt - hvilket har betydet at jeg har stået og dryppet et præcist antal dråber i et glas vand 1520 gange. For mig på en og samme tid både ganske uforståeligt og samtidig meget konkret.

Uforståeligt fordi jeg formodentlig er den første mangeårige kronisk syge der har gjort dette i hele Skandinavien, hvilket har betydet at jeg i perioder har følt mig noget usikker på de symptomer som jeg har oplevet i forbindelse med kurens forløb.

Konkret fordi jeg netop som konsekvens af dette møjsommelige arbejde har undgået der der var ved at ske for mig i 2007, nemlig at blive invalid eller dø af de påviste infektioner. En situation som bl.a. medførte at jeg tabte mig ca. 30 kg i 2007.

Derfor er jeg i dag naturligvis meget taknemmelig over at Gud har velsignet naturen med så virksomme urter og ikke mindst gode visionære folk hos Nutramedix der har fundet frem til disse og dernæst puttet det på flaske så den enkelte syge kan få glæde af dette på en yderst effektiv måde.

Min almene tilstand er i forhold til da det var værst i august 2007 blevet forbedret med ca. 50%, hvilket på en og samme tid betyder at jeg stadigvæk har det ganske skidt, men samtidig at jeg er af den klare overbevisning at uden urterne formodentligt enten var blevet invalid eller død. Altså et fantastisk resultat på trods af der stadigvæk er langt igen. Men som sagt - med hånden på hjertet - uden urterne havde jeg i værste fald ikke overlevet. 

Da jeg begyndte at tage urterne kunne jeg ikke gå op af en trappe uden flere hvil "undervejs" og på trods af dette alligevel med efterfølgende svære udmattelse reaktioner fra ben og arme som havde jeg løbet et helt maraton. Jeg følte mig som en nedslidt sygdomsramt olding på over 90 år. Jeg oplevede kronisk dybt ubehagelige symptomer med branden og stikken fra hovedbunden og ud over nakken ned langs rygraden, total følelsesløshed fra flere områder på kroppen som betød at jeg ikke kunne mærke når jeg rørte disse områder med mine egne fingre - det var som om jeg rørte ved et andet menneske! Noget der naturligvis var rystende og meget bekymrende at opleve.

Derud over kunne jeg ikke tåle de fleste fødevare der som konsekvens betød at jeg et par gange var ved at få egentlige anafylaktiske reaktioner, Jeg tabte mig derfor voldsomt, da jeg ikke viste hvad jeg kunne tåle og ikke tåle at spise. En meget ulykkelig situation som blev mødt med den værste form for ignorance fra en lægerne i region Sjælland - noget jeg aldrig vil glemme i resten af mit liv!

Dag 191 - 7. marts 2008
Umiddelbart før første dosis Banderol.

Nu da den 6. måneders standard Borrelia behandling er til ende bragt, har jeg besluttet mig for at tilføre behandlingsprogrammet yderlig 2 kvalitets produkter fra Nutramedix - nemlig den høj potente Banderol som er yderst bredspektret - ment på den måde at den både er antibakteriel og antiviral samt svampe og parasit dræbende.

Af infektioner som den bl.a. skulle være i stand til at dræbe er: Micro-coccer, Aspergillus, Babesia, Bartonella, Borrelia, Candida, Chlamydia, Cytomegalovirus, Encephalitis virus, Hepatitis virus, Human Papilloma Virus, Mucor, Mycoplasma, Mycosis fungoides, Protozoer, parasitter, Rickettsia, Coxiella og Erlichia.

Det andet produkt er det geniale enzym Serrapeptase som oprindeligt blev fundet i tarmen hos silkeormen. Det skulle være ganske unikt, da det efter sigende har en hel del enestående kvaliteter som intet andet natur produkt på markedet. Ud over den primære effekt at være det måske stærkeste naturlige antiinflammatorisk middel i verden, skulle det have en hel del andre evner som kan gavne alt lige fra: astma, bihulebetændelse, hjertekrampe (Angina pectoris), hjerte flimren (atrieflimren og tachycardi), foruden det skulle virke blodfortyndende og arterie udrensende, samt have en gavnlig effekt på leddegigt og div. mave/tarm problemer. Det er også fundet i stand til at være polyp fjernende og smerte lindrende. Alt sammen uden nogen bivirkninger - altså efter sigende lidt af et vidundermiddel.

Det bliver spændende at se om disse 2 produkter kan give mig det tydeligvis mere der skal til :o)

Umiddelbart efter første dosis Banderol.

Okay - sagt med det samme - Banderol lever godt nok op til at skulle være et yderst kraftigt produkt! 

Har besluttet mig for at starte forsigtigt op med "kun" halv dosis - nemlig 15 dråber i stedet for 30 her til morgen - og det var et for at sige det mildt en yderst fornuftig disposition. Efter ca. 10 min. begynder jeg at få en svag branden fornemmelse i munden - ikke voldsomt men nok til at det kan registreres. Derefter over de næste ca. 5 min. kan jeg hvor utrolig det end lyder, nærmest mærke hvordan infektionen bliver slået ned, med et større bakteriedrab (Jarisch-Herxheimer reaktion) til følge som en gang i 2002 da jeg fik det stærke konventionelle antibiotikum Flagyl.

Begynder at fryse voldsomt samtidig med at jeg får blå violette hænder og følger mig som om jeg har fået flere genstande alkohol. På trods af at jeg næsten ikke kan stå oprejst grundet ekstrem udmattelse og utilpashed beslutter jeg mig for at tage ind til naboen, hvis det værst tænkelige skulle ske, nemlig at jeg ville besvime eller få et egentligt anafylaktisk chok.

Som anbefalet ved kraftige bivirkninger i forbindelsen med behandlingen, vælger jeg at tage ekstra dråber Parsley i et glas vand- noget der hjælper ganske effektivt. 

Aften dosis - anden gang med Banderol - denne gang 16 dråber - giver mig ligesom ved første dosis en klar oplevelse af at dette urte produkt vitterlig er noget som tager fat. Det er simpelthen ganske umuligt at fortage sig noget andet når symptomerne kommer rullende som et andet godstog. Jeg fryser og har det som om jeg skal til at være hundesyg - mine ben spænder som når der er spændt bælter rund omkring dem. Efter yderlig ca. 10 min. er symptomerne klart stabiliseret. Banderol må sige at overraske ganske positivt og jeg håber derfor naturligvis at dette kan tage det meget der stadigvæk mangler.

Dag 192 - 8. marts 2008
Hverken morgen eller aften giver nogen ubehagelige symptomer, så nu tyder noget måske på at de fleste af de tilgængelige bakterie er slået ned for denne omgang.

Dag 192 - 9. marts 2008
3-5 min. efter aften dosis Banderol oplever jeg en voldsom akut Jarisch-Herxheimer reaktion - jeg er bogstaveligt talt ved at falde ned af stolen - så stærkt er det! Efter ca. 10 min. med vand og ekstra Parsley dråber fik jeg det igen bedre. Hold da helt hest hvor er Banderol stærkt!

Dag 194 - 11. marts 2008
Ca. 10 min efter aften dosis Banderol får jeg det som jeg har været til en ganske heftig julefrokost - jeg føler mig både fuld, omtåget og svimmel på en og samme tid - jeg må igen kæmpe med ikke at falde ned af stolen på grund af svimmelheden. Kun med møje får jeg slæbt mig hen i min lænestol hvor jeg sidder og drikker noget koldt vand samtidigt med jeg oplever at få en kraftig hovedpine ganske pludseligt.

Det her er fuldstændig vildt at opleve - Banderol opleves på mig meget stærkere end nogle af de andre produkter jeg har prøvet fra Nutramedix.

Konklusion.
Efter næsten 200 dages behandling på de mange forskellige - tydeligvis højpotente - urter fra Nutramedix, må konklusionen være klar. Uden denne behandling var jeg formodentlig enten blevet svært invalideret og kronisk sengeliggende eller endnu værre var død.

At urter fra Guds eget apotek høstet i junglen og dernæst behandlet og fremstillet på en speciel måde, har - som tilfældet har været med utallige patienter verden over - også i mit tilfælde vist sig at være langt mere effektivt end nogen kendt form for antibiotika kur, som jeg ellers også inden da, havde fået i massive doser gennem adskillige måneder.

At det ikke "bare" er en personlig meget stor sejr, men også må vække til eftertanke, da det viser mig, at de oprindelige folk som indianerne i den grad har fat i noget rigtigt i forståelsen af behandlingen af mange forskellige alvorlige sygdomstilstande.

Historien viser mig desværre også, at vi mennesker er kommet langt væk fra vores kontakt med og forståelse af at naturen, der i den grad indeholder svaret på alle slags sygdomstilstande uanset alvoren af selv samme. Men naturens hele planter kan jo ikke patenteres og derfor laves penge på, og da det jo desværre for en stor dels vedkommende er pengene der driver verden - ud over kanten - vel sagtens, ser det svært ud med at skabe remedier baseret på naturens egne urter der vel og mærke virker effektivt.

Amerikanske Nutramedix er en undtagelse der bekræfter reglen!

Det skal UNDERSTREGES at jeg IKKE er ansat eller på anden måde modtager penge for at oplyse om urterne fra Nutramedix.

Med venlig hilsen

Flemming Møller
Redaktør af SUNDHEDS-INFO.DK

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar