Lever-galde kur

Erfaringer med egen udviklet effektiv lever-galde kur mod galdesten.

Igennem adskillige uger i efteråret 2012 havde jeg igen - efter ikke at have haft sådan smerter siden april 2009 - fået mange smerter i og omkring området i højre side hvor lever-galden befinder sig. Smerterne kom og gik samt svingede i styrke afhængigt af hvad jeg havde spist og hvordan jeg fysisk lå ned i forbindelse med søvn.

Over få uger blev jeg oftere og oftere vækket af smerterne op til 2-3 gange pr. nat, foruden jeg også fik anfald af smerter flere gange om dagen. Dette gik naturligvis stærkt ud over mit humør, som derfor gjorde at jeg var nødt til at gøre noget.

Jeg forsøgte mig med et gammel husråd som tidligere tilbage i april 2009 havde hjulpet mig - nemlig med en såkaldt olivenolie og citronsaft lever-galde kur.

Kuren består af at man først drikker et stort glas æblejuice et par gange om dagen i nogle uger så dette kan gøre eventuelle galdesten mere bløde og fleksible.

Derefter tager man hver aften umiddelbart inden sengetid et glas med ca. en deciliter jomfru olivenolie sammenrørt med en halv deciliter citronsaft. Olivenolien vil sammen med citron saften efterfølgende gør resten, i form af at olivenolien vil fremprovokere kraftig aktivet af galden og citron saften vil fjerne eventuel kalk der ligge omkring de konkrete galdesten så de nemmere og ikke mindst langt mere smertefrit kan passere galdegange fra galdeblæren.

E
t par uger inden ultralydskanningen af lever-galde området havde jeg været på denne olivenolie og citronsaft lever-galde kur, hvorfor lægerne trods mine smerter ikke kunne påvise nogle galdesten. Dette er dog ikke et ukendt fænomen, da man sagtens kan have symptomgivende galdesten uden kalk som derfor ikke bliver påvist af ultralydsscanninger.

Jeg forsøgte med denne gamle lever-galde kur slavisk i en periode på ca. 8-10 dage uden nogen nævneværdig effekt, da smerterne vedblev at være de samme. Var derfor nødt til at tænke ud af boksen, hvis dette ikke skulle bringe mig helt ud af fatning da det var ganske ubehagelig.

Jeg gik derfor på Internettet og læste "stolpe op og stolpe ned" om forskellige metoder til at fjerne alle former for galdesten. Derudover fandt jeg også frem til hvordan man styrke ens lever.

Mod eventuelle galdesten fandt jeg frem til et dansk forhandlet produkt kaldet Pilantus Complex baseret på urten "Phylantus niruri L" som efter sigende skulle have været brugt gennem generationer af de indfødte som et effektivt middel til eliminering af galdesten og nyresten.

Til styrkelse og afgiftning af leveren fandt jeg frem til et andet dansk forhandlet produkt kaldet Cardulon indeholdende et af naturens stærkeste lever styrkende urter - nemlig Marietidsel.

Sidst men ikke mindst fandt jeg frem til naturens måske kraftigste betændelses-dæmpende og anti-inflammatorisk middel overhovedet - nemlig Serra Peptase - som er baseret på silkeormens eget fordøjelses enzym som gør den i stand til at tygge sig hurtigt ud af den ellers meget stærke og seje silkekokon.

Derudover har Serra Peptase også evnen til at fjerne ophobninger i kar-vævet, samt fjerne overfladen på eventuelle sejlivede infektioner der fortrækker et ilt fattigt miljø - de såkaldt anaerobe obligate infektioner - medvirkende til at immunsystemet sammen med medicinsk behandling har langt nemmere ved at få disse infektioner bekæmpet.

Sidst men ikke mindst hjælper Serra Peptase også med at understøtte fordøjelsen.

Da "Serra Peptase" desværre ikke kan købes i Danmark, købte jeg disse piller fra Nutramedix igennem en europæiske hjemmeside.

Efter at have fundet frem til det jeg mente der måske kunne hjælpe mig, gik jeg i gang med min EGEN sammensatte kur hver morgen på tom mave sammen med 2 glas vand.
Derefter ventede jeg 60-90 minutter før jeg spiste - sad blot op eller gik rundt.

Kuren består af:

Morgen
3 x "Pilantus Complex"
1 x "Cardulon"
1 x "Serra Peptase"

Aften

3 x "Pilantus Complex"
1 x "Serra Peptase"

Kunne allerede FØRSTE dag mærke at der skete noget i området omkring der hvor min smerter havde været i mange uger.

Dernæst gik der et par dage hvor smerterne hver gang jeg havde taget mine urter m.m. blev kraftigere - for dernæst at blive mindre igen.

Allerede på fjerde dagen om formiddagen noget tid efter jeg havde taget min morgen dosis, skete det som jeg troede var nærmest løgn - mine smerter i galde-lever området blev meget voldsomme - kunne derfor ikke lave andet end at gå rundt i lejligheden og drikke noget vand og juice i håb om at det ville gå over igen.

Samme aften var smerterne næsten helt væk og dagen efter var der absolut ingen smerter - ej heller efter jeg havde taget en ny portion af de pågældende piller.

Siden dette har jeg ud over ikke mere at have smerter i mit lever galde område også fået det meget bedre psykisk - det er nærmest uforklarligt. Sikke en lettelse og nej hvor er jeg glad :o)

Nu er der gået mere end 8 år og jeg har ingen problemer med min lever galdeveje.

For en sikkerheds skyld tager jeg ca. en gang om året en uge på æblejuice og olivenolie med citronsaft som beskrevet ovenfor.

Sidst men ikke mindst - galdesten ikke noget at spøge med - se blot disse mange galdesten der var i en kirurgisk fjernet galdeblære.

Hvis man har galdesten, men af uransagelige grunde alligevel ikke ønsker at følge ovenstående råd, kan jeg anbefale at man sætter sig ind i Mario Vinos erfaringer som tidligere galdestens ramt.

Med venlig hilsen

Flemming Møller
Redaktør af SUNDHEDS-INFO.DK

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar