Lever-galde kur

Erfaringer med egen udviklet lever-galde kur mod galdesten.

Igennem adskillige uger i efteråret 2012 havde jeg igen - efter ikke at have haft sådan smerter siden april 2009 - fået mange smerter i og omkring området i højre side hvor lever-galden befinder sig. Smerterne kom og gik afhængigt om jeg havde spist eller lå ned. 

Over få uger blev jeg oftere og oftere vækket af smerterne op til 2-3 gange pr. nat, foruden jeg også fik anfald af smerter flere gange om dagen. Dette gik naturligvis stærkt ud over mit humør, som derfor gjorde at jeg var nødt til at gøre noget.

Jeg forsøgte mig med et gammel husråd som tidligere tilbage i april 2009 havde hjulpet mig - nemlig med en såkaldt olivenolie og citron saft lever-galde kur.

Kuren består af at man først drikker et stort glas æblejuice et par gange om dagen i nogle uger så dette kan gøre eventuelle galdesten mere bløde og fleksible.

Derefter tager man hver aften umiddelbart inden sengetid et glas med ca. en deciliter jomfru olivenolie sammenrørt med en halv deciliter citron saft. Olivenolien vil sammen med citron saften efterfølgende gør resten, i form af at olivenolien vil fremprovokere kraftig aktivet af galden og citron saften vil fjerne eventuel kalk der ligge omkring de mulige galdesten så de nemmere og ikke mindst langt mere smertefrit kan passere galdegange fra galdeblæren.

Da jeg allerede i et par uger inden ultralydskanningen af lever-galde området på hospitalet havde været på denne olivenolie og citron saft lever-galde kur, kunne man ikke trods smerterne der indikerede at der var nogle galdesten finde nogle galdesten. Formodentlig fordi eventuel kalk omkring galdestene allerede på dette tidspunkt var fjernet qua netop olivenolie og citron saft lever-galde kuren.


Jeg forsøgte med denne gamle lever-galde kur slavisk i en periode på ca. 8-10 dage uden nogen nævneværdig effekt, da smerterne vedblev at være de samme. Var derfor nødt til at tænke ud af boksen hvis dette her ikke skulle bringe mig helt ud af fatning da det var ganske ubehagelig.

Jeg gik derfor på Internettet og læste "stolpe op og stolpe ned" om forskellige metoder til at fjerne mulige galdesten, hvordan man styrke ens lever, samt ikke mindst hvordan man kunne forbedre ens nedtrykte humør.

Mod eventuelle galdesten fandt jeg frem til et dansk forhandlet produkt kaldet Pilantus Complex baseret på urten "Phylantus niruri L" som efter sigende skulle have været brugt gennem generationer af de indfødte som et effektivt middel til eliminering af galdesten og nyresten.

Til styrkelse og afgiftning af leveren fandt jeg frem til et andet dansk forhandlet produkt kaldet Cardulon indeholdende et af naturens stærkeste lever styrkende urter - nemlig Marietidsel.

Til forbedring af mit humør uden anvendelsen af konventionelle lykkepiller, fandt jeg et dansk forhandlet Perikon produkt - også fra samme firma.

Sidst men ikke mindst fandt jeg frem til naturens måske kraftigste betændelses-dæmpende og anti-inflammatorisk middel overhovedet - nemlig Serra Peptase - som er baseret på silkeormens eget fordøjelses enzym som gør den i stand til at tygge sig hurtigt ud af den ellers meget stærke og seje silkekokon.

Da "Serra Peptase" desværre ikke kan købes i Danmark, købte jeg disse piller fra Nutramedix igennem en europæiske hjemmeside.

Traditionelle farlige farmaceutiske lægemidler der er betændelses-dæmpende og anti inflammatoriske går under begrebet NSAID som eks. Diclodan, Diclon og Voltaren med det aktive stof Diclofenac foruden Celebra og Celebrex med det aktive stof Celecoxib samt Ipren med det aktive stof Ibuprofen med det aktive stof.

Derudover har Serra Peptase også evnen til at fjerne ophobninger i kar-vævet, samt fjerne overfladen på eventuelle sejlivede infektioner der fortrækker et ilt fattigt miljø - de såkaldt anaerobe obligate infektioner - medvirkende til at immunsystemet sammen med medicinsk behandling har langt nemmere ved at få disse infektioner bekæmpet.

Sidst men ikke mindst hjælper Serra Peptase også med at understøtte fordøjelsen.

Serra Peptase fremstår derfor som lidt af et vidunder middel - se blot hvad den verdens kendte amerikanske læge William Lee Cowden siger om produktet.Doktor William Lee Cowden fortæller om "Serra Peptase"

Efter at have fundet frem til det jeg mente der måske kunne hjælpe mig, gik jeg igang med min EGEN sammensatte kur hver morgen på tom mave sammen med 2 glas vand.
Derefter ventede jeg hele 60-90 minutter før jeg spiste - sad blot op og læste eller skrev mails m.m.

Kuren består af:

Morgen
3 x "Pilantus Complex"
1 x "Cardulon"
1 x "Perikon"
1 x "Serra Peptase"

Aften

3 x "Pilantus Complex"
1 x "Perikon"
1 x "Serra Peptase"

Kunne allerede FØRSTE dag mærke at der skete noget i området omkring der hvor min smerter havde været i mange uger.

Dernæst gik der et par dage hvor smerterne hver gang jeg havde taget mine urter m.m. blev kraftigere - for dernæst at blive mindre igen.

Allerede på fjerde dagen om formiddagen noget tid efter jeg havde taget min morgen dosis, skete det som jeg troede var nærmest løgn - mine smerter i galde-lever området blev meget voldsomme - kunne derfor ikke lave andet end at gå rundt i lejligheden og drikke noget vand og juice i håb om at det ville gå over igen.

Samme aften var smerterne næsten helt væk og dagen efter var der absolut ingen smerter - ej heller efter jeg havde taget en ny portion af de pågældende piller.

Dette har nu stået på i adskillige dage SAMTIDIGT med at jeg har fået det voldsomt meget bedre rent psykisk - det er nærmest uforklarligt - men sikke en lettelse og nej hvor er jeg glad - særligt fordi jeg ikke havde forventet så hurtige og ikke mindst signifikante resultater.

Jeg aflyste derfor den kommende MR scanning som jeg havde fået tid. 

Sidst men ikke mindst er galdesten ikke noget at spøge med - se blot disse mange galdesten der var i en kirurgisk fjernet galdeblære.

Hvis man har galdesten, men af uransagelige grunde alligevel ikke ønsker at følge ovenstående råd, kan jeg anbefale at man sætter sig ind i Mario Vinos erfaringer som tidligere galdestens ramt.

Med venlig hilsen

Flemming Møller
Redaktør af SUNDHEDS-INFO.DK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar