Norge gør som Danmark

Indimellem oplever man den kæmpe velsignelse at andre mennesker - uanset stilling eller  status - har fat i noget DYBT væsentligt som samtidigt er beskrevet på en måde, så det er som at høre tonerne af Mozart imens man drikker varm cacao med flødeskum.

Noget sådan har normanden Veronica Zimmer i den grad formådet med hendes blog hvor hun særdeles sagligt og velunderbygget har stillet et åbent skriftlige spørgsmål til lederne af det norske sundhedssystem.


Ligesom tilfældet er i Danmark, hersker der også fra centralt hold i Norge en fuldstændig mangelfuld opdatering i hvordan man påviser, diagnosticere og behandler div. typer af flåtoverførte infektioner - også kaldet zoonoser.

Ikke "bare" i Norge hersker der en national medicinsk skandale som betyder unødig lidelse, invaliditet, alvorlige følgesygdomme, for tidlig død og et ufatteligt spild af økonomisk resurser - nøjagtigt det samme sker ulykkeligvis også i Danmark - netop fordi videnskaben er så klar og særdeles velunderbygget.

Derfor kunne denne blog lige så godt være skrevet i Danmark - men nu blev den skrevet af en kvinde fra vores kære broderfolk i nord.

Med venlig hilsen

Flemming Møller
Redaktør af SUNDHEDS-INFO.DK

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar