Politik - æstetik frem for etik!

I dag er sundhedspolitik blevet en disciplin hvor æstetik vælges frem for etik. Dette er både de sundhedsansvarlige politikere og ledende fagpersoner indenfor centrale dele af sundhedssystemets fulde ansvar!

I stedet for at tilbyde patienterne den bedst mulige udredning og dernæst behandling, drejer det sig i dag om for en hver pris at holde "ekspert-kappen" fri fra snavs der kan pille ved befolkningens opfattelse af at den sundhedsansvarlige politiker eller ledende fagpersons egen selvophøjede piedestal status.

"Det er ikke tilfældigt at "Kejserens nye klæder" stammer fra Danmark" 
Folketingspolitiker Margrethe Vestager

Dagens sundhedspolitik drejer sig i væsentlig grad om at damage-control når først skaden er sket i form af invaliditet, ulykke eller død - ikke for patienten skyld - men fordi at de ansvarlige sundhedspolitikere på en og samme tid skal signalere handlekraft og ikke mindst undgå at blive klistret ind i en skandale der kan gå ud over selv samme personers egen karrieremæssige og materielle velfærd. Det er dagens såkaldte logik og dermed handle måde.

Ved sådan "handlemåde" demonstrerer man sundhedspolitisk at man foretrækker at lade patienterne lide voldsomt og derfor i sidste ende dø i stilhed, modsat at erkende at man har taget fatalt fejl gennem mange år, da de internationale videnskabelige beviser alle peger i samme retning.

I så fald var jeg sammen med ufatteligt mange andre ligestillede landet over ikke havnet i den yderst ulykkelige og ikke mindst uforståelige situation som tilfældet desværre er.

Med venlig hilsen

Flemming Møller
Redaktør af SUNDHEDS-INFO.DKIngen kommentarer:

Tilføj en kommentar